Bemanning fysio- och arbetsterapeuter

TEAM FYSIO- OCH ARBETSTERAPEUTER 

Fysio- och arbetsterapeuter är ett av våra nya områden. Vi bemannar framför allt med fysio- och arbetsterapeuter inom kommun och primärvård, men kan även erbjuda uppdrag inom andra områden. Vi ser stor potential eftersom många verksamheter har behov av dessa yrkeskategorier och vi är redo för dig bara ett knapptryck bort. Vi i teamet välkomnar även dig som bor i Norge att jobba hos oss i Sverige!

WE CONNECT CARE.

 

Konsult

Bonliva symbol

Vårdgivare

på dina villkor

Vi arbetar för att hitta rätt balans för dig – vi har både deltidsuppdrag och heltidsuppdrag utefter dina preferenser. Våra samarbeten är till största del med kommuner och vårdcentraler, men vi har även möjligheter att skräddarsy uppdrag efter dina önskemål. Är du vårdgivare som har ett specifikt behov hjälper vi dig att hitta en bästa lösningen för er verksamhet.

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Har sedan innan arbetat som bemanningsansvarig för läkare i Norge och har nu fått möjligheten att startat upp bemanning av fysio-och arbetsterapeuter tillsammans med teamet jag numera tillhör – SSK Kommun och Primärvård. Beskrivs som väldigt glad och har alltid lätt till skratt. Jag ser möjligheter där andra ser hinder, och vill vara nyckelpersonen för dig som vill testa på att arbeta som konsult – allt för att säkerställa att vårdgivare får bra förutsättningar till att bidra till en mer jämlik vård.

 

Winta Abraham

HR- och bemanningsansvarig Fysio- & arbetsterapeut

Utbildad personalvetare med ett brinnande engagemang för att förbättra andra människor arbets- och livssituationer. Jag är nybliven Stockholmare med rötterna i Skåne. På fritiden är jag gärna ute i naturen eller avnjuter god mat på en mysig restaurang.

Rebecca Karbassi

Operativ Chef SSK Kommun & Primärvård, USK, Fysio-& arbetsterapeut

Som liten var hon säker på en sak – att som vuxen få arbeta med människor. Efter ett par års arbete inom service, barnomsorg och stödboenden för ungdomar växte längtan efter att få arbeta med människor i ett större perspektiv. Vilken bättre plats att göra det än här på Bonliva? Drivkraften kommer från viljan av att försöka hjälpa människor få tillgång till bra sjukvård, vart i landet de än befinner sig och samtidigt få möjlighet att stötta vårdpersonalen. Uppvuxen bland människor från olika kulturer och bakgrund samt med flera års boende utomlands i ryggraden finns en stor förståelse för alla typer av människor.

Nvin Smith

Konsultansvarig Fysio- & arbetsterapeuter

Är född och uppvuxen i norra Stockholm och har tidigare erfarenhet inom barnomsorgen och projektarbete med inriktning mot Afrika. Är en glad och positiv person som har ett stort intresse av att jobba med människor. Att arbeta som bemanningsassistent och få ge människor bra service och trygghet är anledningen till att jag vill arbeta på Bonliva.

Caroline Hassel

HR- och bemanningssupport Kommun/Primärvård / Fysio- & Arbetsterapeuter