SJUKSKÖTERSKEBEMANNING

TEAM OFTALMOLOGI

Vi är teamet som arbetar med bemanning av ögonsjuksköterskor och ortoptister och brinner för att hitta rätt uppdrag till dig där din kunskap kommer till allra störst nytta. Vi kan erbjuda subspecialiserade uppdrag för just din kompetens och vi tror på nära samarbeten och stort förtroende både för våra vårdgivare men även dig som ögonsköterska.

VI BEMANNAR MED:

Ögonsköterskor för mottagningsarbete och operationsassistans

Ortoptister för skelnings- och barnverksamhet

Kontinuitet

Bonliva symbol

Kvalitet

Ett team specialiserat på ögon

Vi arbetar dedikerat med både läkarbemanning och sköterskebemanning inom oftalmologi. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig hitta rätt uppdrag för just din specialitet.

 

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef Lärare Rekryteringsansansvarig

Efter att ha arbetat med försäljning inom elektronik-, data- och telebranschen, samt inom management, rekrytering och bemanning i nästan 20 års tid har jag nu hittat ett företag som verkligen passar mig. Här får jag arbeta med människans välmående i centrum tillsammans med fantastiska kollegor. En 3-årig ekonomiutbildning ligger i grunden för min yrkesresa och när jag inte jobbar hittar man mig antingen framför datorn eller konsolen spelandes något av de senaste spelen eller på gymmet i färd med att försöka sätta något personbästa. Är en riktig popcorn-fanatiker och avverkar nu popcornmaskin nummer 3 och 4.

Tobias Norlin

HR- och bemanningsansvarig Läkare & SSK Oftalmologi