SJUKSKÖTERSKEBEMANNING INOM OFTALMOLOGI

TEAM OFTALMOLOGI

Vi är teamet som arbetar med bemanning av ögonsjuksköterskor och ortoptister och brinner för att hitta rätt uppdrag till dig där din kunskap kommer till allra störst nytta. Vi kan erbjuda subspecialiserade uppdrag för just din kompetens och vi tror på nära samarbeten och stort förtroende både för våra vårdgivare men även dig som ögonsköterska.

VI BEMANNAR MED:

Ögonsköterskor för mottagningsarbete och operationsassistans

Ortoptister för skelnings- och barnverksamhet

Kontinuitet

Bonliva symbol

Kvalitet

ETT TEAM SPECIALISERAT PÅ ÖGON

Vi arbetar dedikerat med både läkarbemanning och sköterskebemanning inom oftalmologi. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig hitta rätt uppdrag för just din specialitet.

 

DET ÄR VI SOM ÄR TEAMET LÄNGS VÄGEN.

Hoppas vi får möjlighet att lära känna dig!

Född i metropolen London som snabbt byttes ut mot Sverige och uppväxt i Stockholm. Enda sedan barnsben har lagsport genomsyrat mitt liv där hjärtat slår lite extra för fotboll och basket. På senare år har utövandet dessvärre blivit ersatt av passionerat tittande och följande av favoritlagen. Vägen till Bonliva har innehållit dels en kandidatexamen i ekonomi från Uppsala Universitet och flera år inom finansbranschen. Att bli bemanningsansvarig på Bonliva blev en självklarhet, då jag fick uppleva den passion och det driv som finns för att varje dag förbättra vården en bemanning i taget

Petter Hallström

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG oftalmologi

Positiv och driven tjej med höga ambitioner och mål. Har en bakgrund inom sälj och kundtjänst samt ett oerhört stort intresse för att hjälpa människor, vilket slutligen ledde mig till Bonliva. Höjdpunkter för mig är att träffa nya människor, resa och träna. Extremt tävlingsinriktad som alltid brinner för att utvecklas ännu lite mer.

Camilla Rispling

OPERATIV CHEF Team Läkare Radiologi/Kirurgi/Ortopedi/Anestesi