fbpx

Lärarbemanning

Tillsammans förbättrar

VI SKOLAN!

Sveriges skolor står inför stora personalutmaningar. Vårt mål är att vara med och påverka framtiden till det bättre med engagerad och högt kvalitetssäkrad arbetskraft anpassad efter skolornas, lärarnas och elevernas behov. Tillsammans vill vi säkerställa att barn och ungdomar får den undervisning och utbildning som de förtjänar. Är du den lärare som eleverna kommer att minnas som den person som bidrog till något bättre? Är du verksam inom skolan och behöver arbetskraft, samt en partner att förlita sig på både i akut och förebyggande syfte? Vi finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs en extra penna.

Varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.

VI BEMANNAR MED:

Barnskötare, förskollärare, grundskolelärare, gymnasielärare, karriärlärare, specialpedagoger, fritidspedagoger, skolpsykologer, kuratorer och skoladministratörer. Vi täcker både långa och korta vakanser!

för en MER

HÅLLBAR SKOLA

Genom kvalitativa rekryterings- och vikarielösningar kommer vi arbeta för att stötta upp det svenska skolsystemet med personal som precis som vi brinner för bättre liv.

Vi levererar arbetskraft till privata så väl offentliga vård- och omsorgsgivare inom alla Sveriges landsting och kommuner. Nu vill vi även hjälpa till att göra skillnad för barn och ungdomars utbildningsmöjligheter genom satsning på Sveriges skolor där det som mest behövs.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Hos oss får du goda villkor, flexibla arbetslösningar och ett personligt bemötande när du behöver.

Vi sköter de praktiska bitarna, besvarar dina frågor och gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv. Vi erbjuder dig bland annat:

  • Möjligheten till ett givande och utvecklande jobb, på hel eller deltid
  • Förberedelser inför lektionerna
  • Tillgängliga kontaktpersoner som lyssnar in dina behov och önskemål
  • Anpassade jobbuppdrag utifrån din kompetens och tillgänglighet
  • Mervärden för dig som lärarkonsult

Nu söker vi engagerade lärare och lärarstudenter som vill bidra till barn och ungdomars utbildning genom rollen som konsultlärare.

LÄS MER OM LIVET SOM KONSULT

Är dU intresserad av att veta mer?

VI SVARAR GÄRNA PÅ DINA FRÅGOR.

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef Lärare / Rekryteringsansvarig

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården. Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander

HR- & Bemanningsansvarig / Operativ Chef

Jag är en påhittig småbarnsmamma, född i Finland och uppväxt i Örebro. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag valt att arbeta med människor i alla möjliga åldrar och miljöer. Allt från ungdomsledare inom hästsport, äldrevård till försäljning. Jag försöker alltid se personerna i min omgivning, småprata med någon i kassakön eller bara säga hej till någon som ser ensam ut. Intresset att jobba med människor har alltid varit stort, så jag är stolt över att få vara med och påverka farmaceutbranschens utveckling. På fritiden lägger jag mycket tid på min familj, hästar och matlagning. Kom gärna till Gävle kontoret och hälsa på, där hittar ni mig.

Kati Ruonakangas

HR- och bemanningsansvarig

Som vidareutbildad KBT-terapeut med rötter i läraryrket har jag gedigen erfarenhet och passion för socialt arbete. För mig kommer individens behov alltid i första rummet och som personalansvarig för lärarbemanningen på Bonliva är mitt mål att bidra till en bättre skola för alla elever i Sverige, oavsett bakgrund och socioekonomiska förutsättningar. För att koppla av efter jobbet och samla kraft står jag gärna timmar i köket och lagar mat från jordens alla kontinenter. Jag väntar fortfarande på att produktionsbolaget till ”halv åtta hos mig” ska ringa mig – för jag kommer göra gästerna allt annat än besvikna.

 

Ana Hobbi

TJÄNSTLEDIG