Lärarbemanning

TILLSAMMANS

FÖR BÄTTRE SKOLA!

Sveriges skolor står inför stora personalutmaningar. Vårt mål är att vara med och påverka framtiden till det bättre med engagerad och högt kvalitetssäkrad arbetskraft anpassad efter skolornas, lärarnas och elevernas behov. Tillsammans vill vi säkerställa att barn och ungdomar får den undervisning och utbildning som de förtjänar. Är du den lärare som eleverna kommer att minnas som den person som bidrog till något bättre? Är du verksam inom skolan och behöver arbetskraft, samt en partner att förlita sig på både i akut och förebyggande syfte? Vi finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs en extra penna.

Varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.

VI BEMANNAR MED:

Barnskötare, förskollärare, grundskolelärare, gymnasielärare, karriärlärare, specialpedagoger, fritidspedagoger, skolpsykologer, kuratorer och skoladministratörer. Vi täcker både långa och korta vakanser!

FÖR EN MER

HÅLLBAR SKOLA

Genom kvalitativa rekryterings- och vikarielösningar kommer vi arbeta för att stötta upp det svenska skolsystemet med personal som precis som vi brinner för bättre liv.

Vi levererar arbetskraft till privata så väl offentliga vård- och omsorgsgivare inom alla Sveriges landsting och kommuner. Nu vill vi även hjälpa till att göra skillnad för barn och ungdomars utbildningsmöjligheter genom satsning på Sveriges skolor där det som mest behövs.

DITT UPPDRAG ÄR

VÅRT UPPDRAG

Hos oss får du goda villkor, flexibla arbetslösningar och ett personligt bemötande när du behöver.

Vi sköter de praktiska bitarna, besvarar dina frågor och gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv. Vi erbjuder dig bland annat:

  • Möjligheten till ett givande och utvecklande jobb, på hel eller deltid
  • Förberedelser inför lektionerna
  • Tillgängliga kontaktpersoner som lyssnar in dina behov och önskemål
  • Anpassade jobbuppdrag utifrån din kompetens och tillgänglighet
  • Mervärden för dig som lärarkonsult

Nu söker vi engagerade lärare och lärarstudenter som vill bidra till barn och ungdomars utbildning genom rollen som konsultlärare.

LÄS MER OM LIVET SOM KONSULT

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

VI SVARAR GÄRNA PÅ DINA FRÅGOR.

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges vårdgivare, socialtjänst och skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef / Rekryteringsansvarig

En stor anledning till att valde att börja jobba på Bonliva var företagskulturen och bolagets goda rykte. Jag har arbetat med bemanning och rekrytering inom skola och barnomsorg de senaste fem åren och jag hade hört väldigt gott om Bonliva redan  innan jag började jobba här. Det känns otroligt inspirerande och roligt att komma till en arbetsplats som Bonliva.

Privat så gillar jag  att umgås med vänner och att vara aktiv, tidigare så har hockey varit en stor del av mitt liv och idag spelar jag gärna padel så ofta som jag kan.

 

 

Daniel Racklin

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER / LÄRARE