fbpx

APOTEKARE ELLER RECEPTARIE?

FARMACEUTER

FÖR BÄTTRE LIV

Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av farmaceuter. Är du intresserad av nya utmaningar inom apotek, nätapotek, Life Science eller vården finns vi nära till hands för dig längs vägen.

Vi förser apotek, läkemedelsindustrin, myndigheter och sjukhus med rekrytering och bemanning av farmaceuter över hela landet. Vår personal finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, någon precis slutat, gått på föräldraledighet, vid längre sjukdom eller då det bara behövs extraförstärkning i personalgruppen. Hos oss på Bonliva får du ett team som tar hand om dig som farmaceut, i allt från uppdragsförslag till att bolla nya erfarenhetsutbyten om du önskar det. Vi sköter allt det praktiska kring ditt uppdrag och ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv.

Du är betydelsefull. Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

VI BEMANNAR MED:

Apotekare, Receptarier, Apotekschefer, LMA, Klinisk farmaceut
Vi täcker både långa och korta vakanser!

Är dU intresserad av att veta mer?

JAG SVARAR GÄRNA PÅ DINA FRÅGOR.

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården. Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander

HR- & Bemanningsansvarig / Operativ Chef Farmaceut

Kati Ruonakangas

HR- och bemanningsansvarig Farmaceut