fbpx

APOTEKARE ELLER RECEPTARIE?

FARMACEUTER

FÖR BÄTTRE LIV

Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av farmaceuter. Är du intresserad av nya utmaningar inom apotek, nätapotek, Life Science eller vården finns vi nära till hands för dig längs vägen.

Vi förser apotek, läkemedelsindustrin, myndigheter och sjukhus med rekrytering och bemanning av farmaceuter över hela landet. Vår personal finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, någon precis slutat, gått på föräldraledighet, vid längre sjukdom eller då det bara behövs extraförstärkning i personalgruppen. Hos oss på Bonliva får du ett team som tar hand om dig som farmaceut, i allt från uppdragsförslag till att bolla nya erfarenhetsutbyten om du önskar det. Vi sköter allt det praktiska kring ditt uppdrag och ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv.

Du är betydelsefull. Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

VI BEMANNAR MED:

Apotekare, Receptarier, Apotekschefer, LMA, Klinisk farmaceut
Vi täcker både långa och korta vakanser!

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VETA MER?

VI SVARAR GÄRNA PÅ DINA FRÅGOR.

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården. Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander

HR- & Bemanningsansvarig / Operativ Chef SSK radiologi

Jag är en påhittig småbarnsmamma, född i Finland och uppväxt i Örebro. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag valt att arbeta med människor i alla möjliga åldrar och miljöer. Allt från ungdomsledare inom hästsport, äldrevård till försäljning. Jag försöker alltid se personerna i min omgivning, småprata med någon i kassakön eller bara säga hej till någon som ser ensam ut. Intresset att jobba med människor har alltid varit stort, så jag är stolt över att få vara med och bidra till att fler har möjlighet att få sin röntgenundersökning i tid. På fritiden lägger jag mycket tid på min familj, hästar och matlagning. Kom gärna till Gävle kontoret och hälsa på, där hittar ni mig

Kati Ruonakangas

HR- och bemanningsansvarig ssk radiologi