fbpx

BONLIVA – 10 ÅR AV
FÖRBÄTTRINGSGLÄDJE

I ett decennium har Bonliva arbetat målinriktat för en mer jämlik vård och omsorg. Funnits där för patienter och klienter, som kanske annars inte fått den vård och omsorg de har rätt till. Varje dag, året om.

Under juni månad kommer vi att fira Bonlivas 10-årsjubileum med tävlingar, aktiviteter och mycket mer. Läs nedan för att ta del av allt som händer under jubileumsmånaden!

 

 

FÖR BÄTTRE LIV – VARJE DAG SEDAN 2011

I juni 2011 grundades Bonliva, då Doc-Connect, av Fredrik Olsmar och Maria Längquist i ett 14 kvm stort rum i Solna.

Idag, 10 år senare, är Bonliva Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsaktör inom vård och omsorg. Denna resa vill vi fira med er!


 

Detta händer under jubileumsmånaden

  • JUBILEUMSUTMANINGEN – Tillsammans går vi för de som inte kan
  • DECENNIETS HJÄLTAR – Nominera en person som gjort skillnad i din konsultkarriär
  • TÄVLINGAR & AKTIVITETER – Var med och tävla om massvis av jubileumspriser
  • GRUPPTRÄNING – Tillsammans med SATS bjuder vi in till gemensamt digitalt träningspass
  • JUBILEUMSERBJUDANDEN – Ta del av flera guldkantade erbjudanden från våra samarbetspartners
  • TILLBAKABLICKAR – Intervjuer, historier och reportage från de tio åren som gått. Få en inblick i Bonliva som aldrig förr!

Vi kommer varje dag uppdatera dig om vad som händer i våra sociala kanaler – missa därför inte att följa Bonliva på Instagram, Facebook och LinkedIn!

JUBILEUMSUTMANINGEN

tillsammans går vi för de som inte kan


Under fem dagar i juni antog vi på Bonliva tillsammans med våra konsulter en jubileumsutmaning. För varje km vi gick donerade vi på Bonliva 5 kr. Målet var att gå så långt att vi kunde donera 10 000 kr var till tre livsviktiga organisationer. Tack alla som deltagit i vår jubileumsutmaning! Tillsammans har vi gått, sprungit och löpt tusentals kilometer runt om i hela Skandinavien. Det är fantastiskt att ha fått uppleva ert deltagande och insats under fem livsviktiga dagar.

Vi kunde inte önska oss en bättre jubileumspresent än det engagemang ni visat för bättre hälsa och bättre liv. För tillsammans uppnådde vi vårt uppsatta mål och tack vare er kommer vi på Bonliva att donera 10 000 kr vardera till Alzheimerfonden, Barncancerfonden och Tobiasregistret. Organisationer som för forskningen framåt för flera generationer och bidrar till en bättre vård och omsorg för många drabbade, både i Sverige och internationellt.

Tack för att ni tillsammans med oss bidrar till att tre livsviktiga organisationer kan fortsätta att sitt arbete, samtidigt som du gjort något gott för dig själv. Vi hoppas du tyckt det var kul!


 

ALZHEIMERFONDEN

Demenssjukdomar är de enda av våra folksjukdomar som fortfarande är helt obotliga och till hundra procent dödliga. Stora framsteg har gjorts den senaste tid inom forskningen, men mer resurser behövs för att nå ändå fram. Det går att minimera risken att få demenssjukdomen Alzheimers genom ett mer aktivt liv.

BARNCANCERFONDEN

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Barn och cancer är två ord som aldrig borde nått varandra. Ändå bildar de den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Barn som drabbas av cancer ska bara inte överleva – de ska kunna leva också.

TOBIASREGISTRET

Varje dag drabbas någon i Sverige av en livshotande sjukdom som kan behandlas med blodstamceller. Att hitta en passande givare är ofta den enda chansen till att överleva. Tobiasregistret ger sig inte förrän alla som är i behov av nya friska stamceller hittar sin perfekta match.