fbpx

VI HJÄLPER DIG MED DIN SOCIONOMBEMANNING

Socionomer till din verksamhet

Behöver du arbetskraft, samt en partner att förlita sig på både i akut och förebyggande syfte? Vi finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs en extra hjälte.

Vid akuta behov, vänligen ring 08-515 13 400.

Klicka på knappen nedan för att komma till beställning av personal. 

 

Jag behöver hjälp med bemanning

 

VI BEMANNAR MED:

Socialarbetare med erfarenhet av barn- och ungdomsutredningar, familjerätt, familjehem, bistånd äldre/LSS, ensamkommande, vuxenmissbruk, våld- i nära relationer, handledare samt gruppledare och chefer. 

 

 

 

LÄS MER OM OSS

VI HJÄLPER DIG MED DIN SOCIONOMBEMANNING

Kontakta oss gärna!

Kommer från de norra delarna av huvudstaden och efter gymnasiet, åtta månaders campande, seglande och surfande i Oceanien slängde jag mig rakt ut i arbetslivet och blev så småningom butikschef för en klädesbutik. Mina många år som ansvarig för butiken gav mig mycket erfarenhet och utvecklade mitt ledarskap. Att idag få hjälpa vården känns väldigt betydelsefullt. Nu när jag vet hur situationen ser ut, hoppas jag att min insats blir en del av Bonlivas goda gärning. Om du inte finner mig hemma framför en tallrik med god mat, (är jag den enda som älskar mat?), hoppas jag vara på ett flygplan till sydligare breddgrader tillsammans med mina vänner.

Josephine Höök

Operativ Chef, Bonliva Care

Småbarnspappa från Stockholm med erfarenhet från mediabranschen där jag främst har hjälpt företag att attrahera personal. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag har burit med mig in på Bonliva sedan jag började i februari 2016. Det bästa med Bonliva är helt klart kontakten med människorna samt att det är en snabb bransch vilket passar mig utmärkt, jag gillar när ett högt tempo och när det händer saker. På fritiden umgås jag med min familj, tränar mycket, skapar konst och gör världens grymmaste hamburgare.

Tobias Ekman

HR- och bemanningsansvarig Socionom

1842

Antal arbetsplatser vi bemannat och rekryterat till sedan 2011

120

Antalet personer på Bonliva som hjälper dig

4110

Antal konsulter som arbetat för oss sedan 2011

730

Antal konsulter som arbetar denna vecka