omsorgsbemanning for sykehus, helsesentre, kommuner og private virksomheter

VI HJELPER DEG MED
VÅRDPERSONAL

Om bedriften din har det eller ikke behov for personell for nødsituasjoner eller forebyggende formål, er vi like ved hånden. Bonliva leverer leger og sykepleiere kan raskt begynne å styrke seg når det trengs mest.

Hvordan kan vi hjelpe deg? 

Besøk vår norske nettside!

 

 

 

 

 

OM
BONLIVA

Vi er i dag Sveriges ledende helsebemanningsaktør som gir sykehus, helsesentre og kommuner leger, sykepleiere, sosiologer, psykologer, terapeuter og medisinske sekretærer i Sverige og Norge. Vår ambisjon er å forbedre nordisk helsetjenester gjennom økt tilgjengelighet i form av tilbakevendende og høyt kvalifiserte bemanningsløsninger med visjonen om like helsetjenester. Bonliva, tidligere Doc-Connect, har vokst organisk siden starten i 2011 og har blitt kåret til Mästargasell 2019. I dag består vi av over 100 egne ansatte og mer enn 4000 omsorgskonsulenter har jobbet for oss siden starten som behov for ressurser i helsevesenet økt.

  • Vi er medlemmer av bransjeorganisasjonen og har gode rutiner for kvalitetssikring av konsulenten samt gode rutiner for arbeidsmiljøarbeid, kompensasjon og tariffavtaler.
  • Norsk selskap
  • Anskaffet i HINAS-avtalen for både leger og sykepleiere
  • Vi specialiseras oss på duktiga svenska konsulter som har jobbat i Norge förut eller kommer första gången.
  • Fleksibel digital styring av tidsrapportering

Vårt mål er å fremme balanse, langsiktig perspektiv og å bidra til velfungerende aktiviteter i helsevesenet. Ved å sikre at samsvaret mellom helsekonsulent og arbeidsgiver er gjennomførbart og trygt – der vi er ansvarlige for kvalitetssikring og personalansvar – skaper vi bærekraftige løsninger.

Vi er like ved de tider når ikke alle er på plass, når noen nettopp har gått, eller når det bare er behov for ekstra støtte i virksomheten din. Vår oppgave er at virksomheten din får de ferdighetene du trenger.


WE CONNECT CARE

HER ER LAGET
SOM SPESIALISERER PÅ PERSONAL I NORGE.

Gammal simmare och simtränare för juniorer som har studerat ekonomi vid Stockholms Universitet, arbetat för redovisningsbyrå och drivit eget företag inom konsultverksamhet. Brinner för vårdsektorn efter lång erfarenhet av vården som anhörig där jag sett hur viktig bra sjukvårdspersonal är för patienten och anhöriga. Gillar att vara i naturen och allt som har med vidder att göra – hav och fjäll. Har en förträfflig förmåga att spotta ur sig minnesvärda citat som ibland går åt buskis-hållet.

Gustaf Brandelius

Verksamhetsutvecklare & operativ chef Norge

Flyttade från västkusten till Stockholm för att studera på IHM Bussiness School och jag stortrivs i huvudstaden. Jag är en nyfiken person som gärna testar nya saker. Är övertygad att man med rätt inställning når sina mål, och även har roligt på vägen. Har utforskat olika branscher med en gemensam nämnare – att jobba nära kunder för att skapa långsiktiga relationer.

Mikaela Siberg

FÖRÄLDRALEDIG

Född och uppvuxen i Skåne. För några år sedan flyttade jag norrut och hamnade i Uppsala där jag läste till personalvetare. Trivs som fisken i vattnet i mötet med andra människor, vilket jag haft stor nytta av i mina tidigare roller som simskolelärare, gruppträningsinstruktör och ekonomiassistent och nu även i min roll som Hr- och bemanningsansvarig!

Emma Fredriksson

HR- och bemanningsspecialist Norge

Ny-pensionerad proffsgolfare från Stockholm, som efter år på resande fot hittat hit till Bonliva. Älskar djur, natur och utmaningar, är duktig med min träning och i köket. Inom Bonliva känner jag att kan få utlopp för mitt driv samt möjligheten att etablera nya och att vårda långsiktiga relationer på daglig basis, vilket är allra viktigast för mig.

Svante Larsson

HR- och bemanningsansvarig Norge

Född och uppvuxen norr om Stockholm flyttade jag till USA och tog en bachelor i Business Management samtidigt som jag reste runt med skollaget och tävlade i golf. Efter en satsning som professionell golfare samt ett par år inom sälj och marknadsföring hittade jag till Bonliva. Jag är mycket social, målmedveten och tävlingsinriktad så det känns som en perfekt match med Bonliva och dess vision om att skapa en jämlik vård. Samtidigt får jag möjligheten att bidra till en bättre vård, värdesätta sjukvårdspersonal, träffa nya människor och skapa långa relationer.
Utanför jobbet hittar ni mig sannolikt med ett padelracket alternativt golfklubba i handen eller ute och fiskar. Efteråt sitter jag gärna runt ett stort bord omgiven av min familj och vänner med mycket god mat och dryck.

Fredrik Hansson

HR- OCH BEMANNINGSANSVARIG NORGE

1842

Antal arbetsplatser vi bemannat och rekryterat till sedan 2011

125

Antal personer på Bonliva som hjälper dig

3912

Antal konsulter som arbetat för Bonliva sedan 2011

712

Antal konsulter som arbetar via Bonliva denna vecka