fbpx

vi hjälper dig med dina lärarvakanser

dagsvakanser eller hela terminer

Är du verksam inom skolan och behöver arbetskraft, samt en partner att förlita sig på både i akut och förebyggande syfte? Vi finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs en extra penna.

Vid akuta behov, vänligen ring 076-395 35 49.

Klicka på knappen nedan för att komma till beställning av vikarie. 

 

Jag behöver hjälp med vikarie

 

VI BEMANNAR MED:

Barnskötare, förskollärare, grundskolelärare, gymnasielärare, karriärlärare, specialpedagoger, fritidspedagoger, skolpsykologer, kuratorer, skolsjuksköterskor, skolläkare och skoladministratörer.Vi täcker både långa och korta vakanser!

 

 

 

LÄS MER OM OSS

Vi hjälper dig med lärarvikarier

KONTAKTA OSS GÄRNA!

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef Lärare / Rekryteringsansvarig

Uppvuxen i Gävle men flyttade till Stockholm 2007. Jag är utbildad inom friskvård och hälsa och har tidigare arbetat inom vården. Att jobba med bemanning, som jag gör idag, är helt fantastiskt och att få möjligheten att bygga relationer med sköterskor och olika verksamheter är otroligt givande. Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för en mer jämlik vård! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, och jag älskar god mat och dryck.

Therese Åhlander

HR- & Bemanningsansvarig / Operativ Chef

Jag är en påhittig småbarnsmamma, född i Finland och uppväxt i Örebro. Hela mitt yrkesverksamma liv har jag valt att arbeta med människor i alla möjliga åldrar och miljöer. Allt från ungdomsledare inom hästsport, äldrevård till försäljning. Jag försöker alltid se personerna i min omgivning, småprata med någon i kassakön eller bara säga hej till någon som ser ensam ut. Intresset att jobba med människor har alltid varit stort, så jag är stolt över att få vara med och påverka farmaceutbranschens utveckling. På fritiden lägger jag mycket tid på min familj, hästar och matlagning. Kom gärna till Gävle kontoret och hälsa på, där hittar ni mig.

Kati Ruonakangas

HR- och bemanningsansvarig

1842

Antal arbetsplatser vi bemannat och rekryterat till sedan 2011

120

Antalet personer på Bonliva som hjälper dig

4110

Antal konsulter som arbetat för oss sedan 2011

730

Antal konsulter som arbetar denna vecka