VI HJÄLPER DIG MED DINA LÄRARVAKANSER

DAGSVAKANSER ELLER HELA TERMINER

Är du verksam inom skolan och behöver arbetskraft, samt en partner att förlita sig på både i akut och förebyggande syfte? Vi finns till hands för de tillfällen då alla inte är på plats, då någon precis har slutat, eller när det bara behövs en extra penna.

Vid akuta behov, vänligen ring 08-586 43 300.

Klicka på knappen nedan för att komma till beställning av vikarie. 

 

Jag behöver hjälp med vikarie

 

VI BEMANNAR MED:

Barnskötare, förskollärare, grundskolelärare, gymnasielärare, karriärlärare, specialpedagoger, fritidspedagoger, skolpsykologer, kuratorer, skolsjuksköterskor, skolläkare och skoladministratörer.Vi täcker både långa och korta vakanser!

 

 

 

LÄS MER OM OSS

Vi hjälper dig med lärarvikarier

Kontakta oss gärna!

Personalvetare från Värmdö med ett brinnande intresse för rekrytering och urvalsprocesser vars mål nu är att finna rätt kompetens till Sveriges vårdgivare, socialtjänst och skolor. Även ansvarig för vår interna rekrytering och letar efter eldsjälar till vårt kontor som vill vara med och bidra till bättre liv.

Ossian Eklund

Operativ Chef / Rekryteringsansvarig

En stor anledning till att valde att börja jobba på Bonliva var företagskulturen och bolagets goda rykte. Jag har arbetat med bemanning och rekrytering inom skola och barnomsorg de senaste fem åren och jag hade hört väldigt gott om Bonliva redan  innan jag började jobba här. Det känns otroligt inspirerande och roligt att komma till en arbetsplats som Bonliva.

Privat så gillar jag  att umgås med vänner och att vara aktiv, tidigare så har hockey varit en stor del av mitt liv och idag spelar jag gärna padel så ofta som jag kan.

 

 

Daniel Racklin

HR- och bemanningsansvarig FYSIO- & ARBETSTERAPEUTER / LÄRARE

1842

Antal arbetsplatser vi bemannat och rekryterat till sedan 2011

120

Antalet personer på Bonliva som hjälper dig

4110

Antal konsulter som arbetat för oss sedan 2011

730

Antal konsulter som arbetar denna vecka