fbpx

ANTIGEN TEST STOCKHOLM

ANTIGENTEST STOCKHOLM
& VÄXJÖ MED RESEINTYG

Välkommen att utföra ditt antigentest i Stockholm eller Växjö hos oss på Bonliva – ett av Sveriges främsta privata bolag inom vård och omsorg. Just nu erbjuder vi företag och privatpersoner att utföra säkra antigentest med reseintyg. Ett antigentest kostar från 575 kronor och ger dig provsvar inom 30 minuter – ett billigare och snabbare än ett PCR test. Du får ett friskintyg som utfärdas digitalt på engelska och som innehåller signatur och stämpel av legitimerad läkare samt QR-kod. Våra tester lever upp till Folkhälsomyndighetens krav.

Antigentest pris

Testet kostar från 575 kronor (provsvar inom 30 minuter)

Priset inkluderar Antigentest + reseintyg.

 

BOKA TEST STOCKHOLM

 

BOKA TEST VÄXJÖ

 

Antigentest med reseintyg för en trygg resa

Våra mottagningar finns på Torsplan i centrala Stockholm samt på Storgatan i Växjö. Där får du hjälp av erfaren vårdpersonal som tar ett antigentest för Covid-19. Testet genomförs med ett svabbprov från näsa eller svalg, och går på några sekunder. Våra test uppfyller Folkhälsomyndighetens alla krav och sedan start har vi genomfört tusentals tester för covid-19. Nuvarande antigentest som vi erbjuder är CE-märkta och behöver inte skickas till laboratorium för analys – därför kan vi ge dig ett provsvar redan inom 30 minuter. Tillsammans med provsvaret på ditt antigen-test får du ett reseintyg.

Bakom satsningen står Bonliva tillsammans med vårdgivaren iDr-medical, som har mottagningar i hela Sverige.

Antigentest med hög träffsäkerhet

Ett antigentest ger utslag vid virusantigen i slemhinnorna. För att testerna för covid-19 ska uppfylla Folkhälsomyndighetens krav behöver testet ge utslag för pågående virusinfektion och endast det. De ska alltså inte reagera för personer som är friska från en tidigare pågående infektion.


 

Öppettider för provtagning

Måndag – fredag: 08.00 – 17.00

Vi erbjuder endast tidsbokning – ej Drop in.
Alla lediga tider finns tillgängliga via länken nedan.

Vi baserar intygen på de uppgifterna som du anger vid bokning. Kolla därför igenom dessa en extra gång så att allt är korrekt.

 

BOKA ANTIGENTEST HÄR

 

Gör en gruppbokning

Hos oss kan du boka tid för större grupper. Ta med medarbetarna på företaget och testa er inför konferensresan, eller ta med släkten och testa er samtidigt inför 60-årsresan. Boka genom boka@bonliva.se.

Antigen-test – hur går det till?

Boka tid för antigen-test

Boka tid för antigentest + reseintyg direkt via länken nedan. Alla tillgängliga tider ser du direkt vid bokning. Välj den tid som passar dig bäst och betala sedan på plats eller via Klarna. Observera att du behöver ha varit symptomfri i 7 dagar inför provtagningen. Vi erbjuder provtagning på våra kliniker i Stockholm och Växjö.

Provtagning på 10 min

Ett antigentest tas genom att erfaren vårdpersonal för in en bomullspinne i din näsborre. Provtagning sker genom att snurra bomullspinnen några varv. Samma sak görs i båda näsborrar. Själva provtagningen tar inte mer än 10 minuter. I samband med provtagningen betalar du på plats med Swish eller kort, alternativt på webben.

Snabbt svar

Du får ditt reseintyg för antigentest digitalt per e-post inom 30-60 minuter. Du får ett medicinskt intyg skrivet på engelska, som signeras och stämplas av svensk legitimerad läkare. Intyget innehåller uppgifter om ditt namn, passnummer, medborgarskap samt var och när ditt test har tagits samt dess resultat.

Vanliga frågor om antigentest & reseintyg

Du har säkert flera frågor om hur det fungerar med både test och reseintyg. Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Intyget utfärdas på engelska och innehåller följande information samt utförlig information om labbet som utför analysen samt om testet:

  • Fullständigt namn (ska överensstämma med namnet i passet)
  • Passnummer
  • Personnummer (viktigt att du säkerställer att du skriver rätt personnummer vid registrering)
  • Adress
  • Testresultat
  • Tidpunkt för provtagning
  • Tidpunkt för utfärdande av läkarintyget

Ett friskintyg är ett medicinskt intyg som, av många länder, just nu krävs för att du ska beviljas inresa i landet. Ditt friskintyg / reseintyg visar att du har tagit ett PCR-test eller ett antigentest som visar negativt för en pågående infektion av covid-19.

Avbokning skall göras senast 24 timmar innan avtalad tid. För sent avbokad tid eller uteblivet besök debiteras du med 100%.

Vår mottagning i Stockholm hittar du på St Eriksgatan 117 i Stockholm. Följ skylten mot C-hissarna, du hittar sedan vår mottagning på våning 9. I våra lokaler håller vi säkert avstånd och all personal använder CE-godkänd skyddsutrustning.

I Växjö finns vår mottagning på Storgatan 56.

Om du testar dig på någon av våra mottagningar behöver du ta med dig ditt pass eller en bild på ditt pass. Se till att du har varit symtomfri i 14 dagar innan provtagningen. Observera att du behöver boka tid innan ditt besök.