fbpx

ANTIGENTEST STOCKHOLM

ANTIGENTEST STOCKHOLM
& VÄXJÖ MED RESEINTYG

Välkommen att utföra ditt antigentest i Stockholm eller Växjö hos oss på Bonliva – ett av Sveriges främsta privata bolag inom vård och omsorg. Just nu erbjuder vi företag och privatpersoner att utföra säkra antigentest med reseintyg. Ett antigentest kostar från 575 kronor och ger dig provsvar inom 30 minuter – ett billigare och snabbare än ett PCR test. Du får ett friskintyg som utfärdas digitalt på engelska och som innehåller signatur och stämpel av legitimerad läkare samt QR-kod.

Antigentest pris

Antigentestet kostar från 650 kronor (provsvar inom 30 minuter)

Priset inkluderar Antigentest + reseintyg.

 

BOKA antigentest STOCKHOLM

 

BOKA antigentest VÄXJÖ

 

Res tryggt.

Våra mottagningar för antigentest finns på Torsplan i centrala Stockholm samt på Storgatan i Växjö. Där får du hjälp av erfaren vårdpersonal som tar ett antigentest för Covid-19. Testet genomförs med ett svabbprov från näsa eller svalg, och går på några sekunder. Våra antigentest uppfyller Folkhälsomyndighetens alla krav och sedan start har vi genomfört tusentals tester för covid-19. Nuvarande antigentest som vi erbjuder är CE-märkta och behöver inte skickas till laboratorium för analys – därför kan vi ge dig ett provsvar redan inom 30 minuter.

Bakom satsningen står Bonliva tillsammans med vårdgivaren iDr-medical, som har mottagningar i hela Sverige.


 

Öppettider för provtagning (antigentest)

Måndag – fredag: 08.00 – 17.00

Vi erbjuder endast tidsbokning – ej Drop in.
Alla lediga tider finns tillgängliga via länken nedan.

Vi baserar intygen på de uppgifterna som du anger vid bokning. Kolla därför igenom dessa en extra gång så att allt är korrekt.

 

BOKA antigentest här

 

Gör en gruppbokning

Hos oss kan du boka tid för större grupper. Ta med medarbetarna på företaget och testa er inför konferensresan, eller ta med släkten och ta ett antigentest inför 60-årsresan. Boka genom boka@bonliva.se.

Så funkar det vid antigentest

Boka tid för antigen-test

Boka tid för antigentest + reseintyg direkt via länken nedan. Alla tillgängliga tider ser du direkt vid bokning. Välj den tid som passar dig bäst och betala sedan på plats eller via Klarna. Observera att du behöver ha varit symptomfri i 7 dagar inför provtagningen.

Provtagning på 10 min

Ditt antigentest utförs på någon av våra mottagningar i centrala Stockholm eller Växjö av erfaren vårdpersonal. Innan testet tas behöver du ha varit frisk utan förkylningssymptom i minst 7 dagar. Betala på plats med Swish eller kort, alternativt på webben.

Snabbt svar

Du får ditt reseintyg för antigentest digitalt per e-post inom 30-60 minuter. Du får ett medicinskt intyg skrivet på engelska, som signeras och stämplas av svensk legitimerad läkare. Intyget innehåller uppgifter om ditt namn, passnummer, medborgarskap samt var och när ditt test har tagits samt dess resultat.

Vanliga frågor om antigentest & reseintyg

Du har säkert flera frågor om hur det fungerar med antigentest för att få ett reseintyg. Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna.

Intyget utfärdas på engelska och innehåller följande information samt utförlig information om labbet som utför analysen samt om testet:

 • Fullständigt namn (ska överensstämma med namnet i passet)
 • Passnummer
 • Personnummer (viktigt att du säkerställer att du skriver rätt personnummer vid registrering)
 • Adress
 • Testresultat
 • Tidpunkt för provtagning
 • Tidpunkt för utfärdande av läkarintyget

Antigentest används som alternativ till PCR-test för påvisning av pågående infektion av covid-19. Antigentestet reagerar på de proteiner som finns på virusets yta och kan därför ge ett snabbt provsvar. Testet används när behovet av testkapacitet ökar.

Om du testar dig på någon av våra mottagningar behöver du ta med dig ditt pass eller en bild på ditt pass. Se till att du har varit symtomfri i 14 dagar innan provtagningen. Observera att du behöver boka tid innan ditt besök.

Testet tar i regel några minuter

Avbokning skall göras senast 24 timmar innan avtalad tid. För sent avbokad tid eller uteblivet besök debiteras du med 100%.

Vår mottagning i Stockholm hittar du på St Eriksgatan 117 i Stockholm. Följ skylten mot C-hissarna, du hittar sedan vår mottagning på våning 9. I våra lokaler håller vi säkert avstånd och all personal använder CE-godkänd skyddsutrustning.

I Växjö finns vår mottagning på Storgatan 56.

Ett friskintyg är ett medicinskt intyg som, av många länder, just nu krävs för att du ska beviljas inresa i landet. Ditt friskintyg / reseintyg visar att du har tagit ett PCR-test eller ett antigentest som visar negativt för en pågående infektion av covid-19.

Ja. Ditt reseintyg får du tillsammans med provsvaret på ditt antigentest inom 30 minuter.

Du får ditt provsvar inom 30 minuter efter utfört test.

Olika typer av provsvar

 • Positiv – betyder att du har Covid-19 då viruset hittades i provet som du lämnat.
  Vi kommer att meddela dig om detta så att du kan försätta dig själv i karantän i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 • Negativ – Vid negativt antigentest kan vi utfärda ett reseintyg / friskintyg för resa på engelska som styrker detta.
 • Ej bedömbart – betyder att det inte går att få något resultat från provet. Nytt prov rekommenderas.
Notera även att vi inte kommer att kunna utfärda något intyg vid Positivt eller Ej bedömbart prov.
Bonliva / iDoc ansvarar ej för om ett prov genererar resultatet ”Ej bedömbart”.
Vi ansvarar ej heller för eventuella kostnader för patienten till följd av detta, t.ex. i form av utebliven resa.