Vårdbemanning / bemanningsföretag vård och omsorg

ÄR DU INTRESSERAD
AV STÖRRE FRIHET?

Bonliva är Sveriges ledande företag inom vårdbemanning och rekryterar personal inom vård & omsorg i hela Sverige. Oavsett om du är läkare, sjuksköterska, undersköterska, psykolog, socionom, medicinsk sekreterare, arbets-& fysioterapeut, eller behöver arbetskraft kommer vi som bemanningsföretag inom vården och omsorgen göra allt för att du och arbetsplatsen ska må bra.

Vårdbemanning och bemanning inom omsorg

Bonliva är ledande inom svensk vårdbemanning och omsorgsbemanning men har också möjligheter för dig som exempelvis vill jobba i Norge som läkare eller sjuksköterska. Vi brinner för vårdbemanning samt vår bemanning inom omsorg.

Ibland behövs det extra kraft för att utvecklas och vårt uppdrag är att skapa en mer lustfylld och hållbar arbetsmiljö. Vi är bemanningsföretaget inom vård och omsorg som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom välfärden. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård och omsorg tillsammans.

Vi frågade våra konsulter och vårdgivare, varför de väljer just Bonliva?
Svaret blev: kvalité, engagemang, service och trygghet. Prova oss gärna om det stämmer.

3200+
Antal arbetsplatser vi bemannat och rekryterat till sedan 2011
4432
Antal konsulter som arbetat för oss sedan 2011
808
Antal konsulter som arbetar denna vecka
198
Antal personer på Bonliva som hjälper dig
Två glada personer

För en mer jämlik vård och omsorg – för bättre liv

Bonliva är i idag den största bemanningsaktören inom vård och omsorg på den svenska marknaden. Tillsammans med våra 180 + interna medarbetare bidrar våra tusentals konsulter till att lamporna fortsatt lyser på hundratals vårdenheter i Sveriges samtliga regioner. Varje dag bistår vår personal med livsviktigt stöd och kompetens till kommuner, statliga samt privata verksamheter.

Sedan 2017 verkar Bonliva även i Norge med bemanning och rekrytering inom vård och omsorg genom Bonliva A/S.

Vi stödjer:
For oppdragsgiver
Läkare utan gränser logotyp
Läkare utan gränser logotyp

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

För att göra det lättare för dig att hitta specifika kan du också prenumerera på våra nischade nyhetsbrev som uppdaterar dig om de senaste uppdragen för just din yrkeskategori. Du hittar prenumerationslänkar till dessa på respektive verksamhetssida.

konsult

Hur är det att arbeta med Bonliva?

Varje vecka arbetar hundratals personer som vård- och omsorgskonsulter via Bonliva. Vi ställde frågan om vad de tyckte om oss.

– När jag kom i kontakt med Bonliva var jag på en gång imponerad utav ert bemötande. Min kontaktperson är väldigt påläst och har alltid haft väldigt bra kommunikation med mig. Konsultarbetet är väldigt utvecklande, jag får möjlighet att utveckla min kompetens samtidigt som jag får bestämma över min tid och vara en del i hur mitt arbetsschema läggs.
Konsultbild

Jasmin

Sjuksköterska

– Jag var nära pensionsåldern när vi fick kontakt, men hade precis köpt hus och behövde ha någon form av inkomst. Ni kunde erbjuda en lockande lön och är en närvarande arbetsgivare som uppmärksammar och lyfter mig som sjuksköterska. Det har jag aldrig haft tidigare!
konsultbild

Ebba

Sjuksköterska

– Jag uppskattar Bonlivas flexibilitet. Jag kan jobba när det passar och mitt schema kan anpassas efter hur jag vill ha det. Det är alltid lätt att få kontakt med min ansvarige och jag uppskattar verkligen att allt bara flyter på som det ska och att utbetalningarna alltid sker i tid.
konsultbild

Jörgen

Radiolog

– Jag tycker det fungerar jättebra att vara konsult med Bonliva. Jag får alltid det stöd och den information jag behöver på ett felfritt sätt. Ni har dessutom gett mig stöd i att vidareutbilda mig. Jag skulle absolut rekommendera Bonliva som arbetsgivare!
konsultbild

Charlotta

Allmänspecialist

– Jag har arbetat som psykolog inom region och kommun och har längtat efter ökade möjligheter att påverka mina arbetstider, arbetsvillkor och ersättning. Som konsult hos Bonliva upplever jag en ökad frihet och stärkt yrkesidentitet!
konsultbild

Jacob

Psykolog

– Jag upplever att jag får mer frihet nu när jag arbetar som konsult, då jag själv kan välja min arbetstid och vilka uppdrag som passar mig bäst. För mig är det en stor fördel då jag inte vill vara låst till en och samma arbetsplats. Jag hade fast anställning i 30 år men nu får jag möjlighet att testa nya arbetsplatser, upptäcka nya områden och avdelningar samtidigt som jag får ny arbetserfarenhet.
konsultbild

Cajsa

Undersköterska

Följ Bonliva på Instagram
Ditt äventyr börjar nu!
Vi är bemanningsföretaget inom vård, omsorg och skola som genom nischade team säkerställer rekrytering & bemanning till verksamheter i hela Sverige och Norge.

Väljer du att jobba hos oss får du ett eget team som hjälper dig innan, under och efter ditt uppdrag. Vi sköter de praktiska bitarna och besvarar dina frågor samt ser självklart till att du får sova på den skönaste kudden om du arbetar utanför ditt hem. Det gör det lättare för dig att fokusera på balansen mellan arbetsliv och privatliv. Ta chansen att få jobba som konsult via Bonliva!

Kontakta oss och bidra till en jämlik vård över hela Norden.

Utan dig, inget liv!

vandring

Prenumerera på Bonlivas nyhetsbrev

Få tillgång till uppdrag, inspiration och erbjudanden varje månad!