fbpx

Webinar – fördelar med att driva eget bolag

WEBINAR – FÖRDELAR MED ATT DRIVA EGET BOLAG

När du som sjuksköterska arbetar som konsult hos Bonliva har du två alternativ: att vara anställd av Bonliva eller att driva eget bolag och vara underleverantör till Bonliva. I det här webinariet kommer Bonliva, tillsammans med vår samarbetspartner Wint, gå igenom vilka potentiella ekonomiska fördelar som finns med att driva eget bolag.

Under webinariet går Wint bland annat igenom:

  • Vilka ekonomiska fördelar finns det för Bonliva-konsulter att driva AB?
  • Din lön som anställd vs. utdelning och lön från ditt AB
  • Viktiga summor och gränsbelopp att hålla koll på
  • Varför borde jag starta mitt AB före årsskiftet?
  • Så kan du driva företag utan att behöva krångla med administration

Webinariet riktar sig huvudsakligen till dig som arbetar som konsultsjuksköterska hos Bonliva och som ännu inte driver eget bolag.Det kommer presenteras mycket matnyttig information som även passar dig som funderar på att jobba som konsult hos Bonliva.

Webinariet sänds den 7 december kl 11.15

 

LÄS MER & ANMÄL DIG HÄR!

Webinariet är kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en inspelning i efterhand.


 

Det här är Wint

Wint är en samarbetspartner med Bonliva och är techbolaget som gör det riktigt enkelt att driva företag. Med en helt molnbaserad ekonomitjänst ger vi våra över 2 000 kunder full koll på företagets bokföring – direkt i mobilen. Wint är en helhetstjänst som sköter allt från bokföring, moms och betalningar till årsbokslut och deklarationer.