fbpx

Bonliva erbjuder PCR-test med reseintyg för Covid-19

Nu kan vi på Bonliva erbjuda PCR-test av pågående Covid-19-infektion. Testet kostar 1495 kronor och du får ett digitalt intyg på svenska och engelska som signeras av en legitimerad läkare.

Vad är PCR-test?

PCR-test används för att diagnostisera om en person har en pågående infektion av Covid-19. Testet utförs med ett snabbt svabbprov från näsa eller svalg och tar i regel 5–10 minuter.

Om testet visar negativt får du ett intyg av en legitimerad läkare, som bevisar att du är frisk. Intyget innehåller uppgifter om ditt namn, medborgarskap, passnummer samt var och när testet gjorts och dess resultat.

Vill du testa dig för Covid-19?

Då är du välkommen till oss på Bonliva. På vår mottagning i Stockholm erbjuder vi PCR-tester för privatpersoner och företag som behöver friskintyg för exempelvis resor eller om du vill veta om du har en pågående infektion av Covid-19. På plats får du hjälp av vår erfarna vårdpersonal som utför testet. Hela processen är väldigt smidig och du får i regel ditt testsvar och reseintyg inom 36–72 timmar. För dig som vill grotta ner dig mer i hur det fungerar med PCR-tester kan läsa mer om det på vår bokningssida om PCR-test Stockholm. Här kan du läsa mer om vad det innebär att göra ett test samt all praktisk information kring reseintyg etc.

 

BOKA PCR-TEST MED RESEINTYG HÄR

 

Länder som kräver reseintyg på grund av Covid-19

I dagsläget under rådande Coronapandemi är det flera länder som kräver att du visar upp ett intyg som innefattar att du har testats negativt för Covid-19 för att du ska få lov att resa in i landet. Olika länder kräver olika typer av intyg, så se till att kolla upp vad som gäller i det landet du ska resa till.

Dessa är ett urval av länderna som kräver reseintyg:

Här ser du ett urval av de länder som kräver reseintyg. För dagsuppdaterade riktlinjer hänvisar vi till Utrikesdepartementets (UD) och Folkhälsomyndighetens (FHM) respektive hemsida.

 • Spanien
 • Grekland
 • Portugal
 • Turkiet
 • Belgien
 • Danmark
 • Bosnien
 • Egypten
 • Frankrike
 • Holland
 • Ungern
 • Iran
 • Irak
 • Libanon
 • Marocko
 • Norge
 • Pakistan
 • Rumänien
 • Saudi
 • Serbien
 • UAE
 • USA
 • Kanada