fbpx

Vinnare av årets uppdragsbild 2020!

I decembers nyhetsbrev berättade vi om möjligheten att vara med och tävla om utmärkelsen ”Årets uppdragsbild 2020”. Vi fick in mängder av fina, häftiga, inspirerande och roliga foton av er. De 130 medarbetarna på Bonlivakontoret har efter mycket spänning röstat fram en vinnande bild… Vinnaren är Lisa Oskarsson!

Så här förklarar Lisa själv bakgrunden till den vackra bilden

”Vi var tre vänner som var i Haugesund på uppdrag. Vi jobbade alla väldigt mycket och väldigt olika vilket gjorde det svårt att hitta på något tillsammans. Tillslut hittade jag och Julia en lucka i våra scheman, så vi for till Preikestolen. Det hade under hela vår tid där varit dåligt väder med mycket regn, men när vi for iväg till Preikestolen var det strålande sol. Eftersom jag jobbat natt sov jag hela bilresan dit och vaknade av vackra vyer och en falafelwrap som Julia så snällt hade förberett till mig. Vandringen var ganska lätt och vi mötte ganska mycket människor som vandrat dit men bara efter stund uppe på Preikestolen var vi inte många kvar där. Det var en underbar känsla att blicka ut över fjorden från 600 meters höjd. Det är en frihetskänsla och en känsla av lugn som är svår att förklara. Vi fortsatte sedan den trevliga stunden genom att ta in på hotell i Stavanger där vi myste ordentligt.

Jag började att arbeta som konsult sommaren 2020 och jag trivs väldigt bra som det. Jag älskar att få se olika ställen och träffa nya människor. Det en vinner i frihet genom att jobba som konsult tappar en i trygghet men för mig är tryggheten med en fast anställning ingenting jag har behov av just nu. Jag känner att jag lär mig mycket av att fara runt på olika ställen. Jag är nu på ett uppdrag på en kirurgavdelning i Örnsköldsvik, men jag saknar Norge och kommer fara tillbaks dit till sommaren. Vi hade bra stöd och hjälp från våran konsultchef Emma. Jag känner mig trygg med Bonliva som företag!” – Lisa Oskarsson

 


Är du också intresserad av att jobba som bemanningssjuksköterskabemanningsläkare eller med bemanning inom omsorg & skola? Vi är bemanningsföretaget som vill stimulera till ökat kunskapsutbyte och bidra till mervärden för alla som varje dag arbetar inom vår vård, omsorg och skola. Ni är vår tids hjältar och vår drivkraft ligger i att förbättra nordisk vård, omsorg och skola tillsammans. Vill du också kombinera din passion med arbete som konsult? Klicka för att läsa mer eller gör en intresseanmälan direkt i formuläret nedan.