fbpx

Bonliva växer!

Nu i oktober välkomnar vi en hel drös med nya HR-och bemanningsansvariga till Bonliva. Emma, Madeleine, Gustav och Ebba till vår sjuksköterskebemanning och Rebecca till läkarbemanningen. Vi satte oss ner med våra nyaste medarbetare och frågade varför de valde Bonliva som arbetsgivare och vad de ser mest fram emot i sina nya tjänster.

 

 
Emma Hellström – HR- & Bemanningsansvarig, Sjuksköterskor Medicin

Emma har tidigare jobbat för en av Bonlivas kunder, PR-vård, och har en bakgrund inom HR, först och främst inom rekrytering och bemanning.

”-Eftersom jag stormtrivs med att jobba med människor, ge service och vill bidra till en viktig kärnverksamhet i min yrkesroll trivs jag väldigt bra i vårdbranschen. Bonliva är ett spännande företag som jag haft ögonen på i några år. Att dessutom ha rollen som spindeln i nätet där jag har många kontaktytor och att jobbet har ett högt tempo kommer passa mig perfekt”

 

 
Madeleine Bernsmed – HR- & Bemanningsansvarig, Sjuksköterskor Kommun & Primärvård

Madeleine har en kandidat i personalvetenskap och en bakgrund inom rekrytering.

”-Jag ser verkligen fram emot att göra matchningen mellan kund och konsult, att kunna tillsätta där det finns behov, se till att personal finns på plats så att patienterna får den hjälp de behöver. Det finns ett stort mervärde i detta arbete, det känns verkligen att man kan bidra till något större.”

 

 
Gustav Almén – HR- & Bemanningsansvarig, Sjuksköterskor Medicin

Gustav har läst en kandidat i sociologi med inriktning arbetsliv och marknad, och har jobbat med rekrytering och bemanning under och efter studierna. Gustav fick höra om Bonliva från sin tidigare kollega Sandra som började på Bonliva för ett år sedan.

”- Jag ser fram emot påbörja min professionella yrkeskarriär med Bonliva. jag tror verkligen detta kommer vara ett utmanande och roligt jobb där man verkligen gör skillnad och ser resultat. Jag vill utmana mig själv och Bonliva känns verkligen som ett företag som passar mig – kulturen, visionen och värderingarna. Sedan så är sjukvården ett särskilt intressant område att arbeta mot.”

 

 
Ebba Persson – HR- & Bemanningsansvarig, Sjuksköterskor Medicin

Ebba har studerat Human Resource Management och tidigare jobbat inom hotell och rekrytering.

”- Att få vara en del av Bonliva och tillsammans med resten av företaget bidra till att främja jämlik vård ser jag mest fram emot. Bonliva är ett spännande företag som fortfarande har en startup-anda, det märks att det händer mycket och företaget har verkligen en vision som jag kan stå bakom.”

 

 
Rebecca Andrén – HR- & Bemanningsansvarig, Läkare Primärvård

Rebecca har jobbat inom inom hotell och turism hela sitt yrkesliv, men sökte sig till Bonliva i jakten på en ny utmaning. Hon hörde om tjänsten som HR-och bemanningsansvarig från sin granne Hanna som har jobbat på Bonliva i flera år.

”- Att få möjligheten att ta nästa steg inom arbetslivet och jobba för ett företag som likt jag själv verkligen brinner för människor, kvalité och högklassig service är fantastiskt! Att även få nyttja tidigare erfarenheter och naturliga kvaliteter samtidigt som jag får möjligheten att göra en verklig nytta, där och när den behövs som bäst är ett drömscenario. Jag älskar att kultivera relationer och att arbeta för att leverera över förväntan så jag tror att detta jobb kommer passa mig utmärkt. ”

 


Är du nyfiken på vilka karriärsmöjligheter Bonliva kan erbjuda dig? Läs mer genom att besöka vår karriärssida genom att klicka här.