fbpx

Förmåner du får som konsult hos Bonliva

Senast uppdaterad 2021-01-18

Förmåner hos Bonliva

På Bonliva arbetar vi för balansen mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling. Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet. Vi vill att du som konsult ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och vi finns med hela vägen så att du kan vara nära dem och det du älskar.

Du är vår hjälte som dagligen arbetar för bättre liv genom att förbättra vård, omsorg och skola. Det är mycket som händer runt dig när du är ute på uppdrag och för att visa vår uppskattning erbjuder vi dig som konsult förmåner i form av rabatter och attraktiva erbjudanden inom allt från upplevelser till återhämtning.

Vi vill alltid att du ska känna dig speciell – för det är du.

 

FÖRMÅNER FÖR DIG SOM KONSULT


 

WINT – Automatisera all din bokföring 

Wint är en helhetstjänst som automatiserar all bokföring och ekonomiadministration så att du som företagare kan lägga sin tid på saker du brinner för istället för på pappersarbete och ekonomi. Tillsammans har Wint och Bonliva tagit fram ett paketerbjudande till Bonlivas konsulter som innefattar allt från löpande bokföring, fakturering, kvittohantering och löneutbetalningar till automatiserade betalningar, bolagsdeklarationer och årsbokslut. Som konsult för Bonliva så får du även fri konsultation av Wint vid avtalstecknande och deklaration.

Läs mer om detta erbjudande HÄR

 

DEKLARATIONSVÄGLEDNING – Deklarationstips för dig som Bonliva-anställd

Bonliva har i samarbete med bokföringstjänsten Wint tagit fram en broschyr med deklarationstips för dig som Bonliva-anställd. Deklarationsvägledningen är indelad i fem avsnitt och ger dig värdefulla tips och råd inför din deklaration. Broschyren släpps i mars och avser inkomståret 2020, samt förutsätter att du är socialförsäkrad samt bosatt i Sverige.

Kontakta din ansvarig för att ta del av deklarationsvägledningen.

 

Bokio -Ta steget och starta eget – Bokio hjälper dig!

Tillsammans med bokföringstjänsten Bokio gör vi det nu möjligt för dig som Bonlivakonsult att snabbt och enkelt komma igång med ditt eget aktiebolag! Bokio erbjuder vägledning och hjälp med dokument till Bolagsverket, revisorsintyg och dessutom ett eget företagskonto. Allt du behöver för att enkelt komma igång som egenföretagare.

Arbetar du redan via eget bolag?

Bokio gör det enkelt att driva företag. Med hjälp av smarta bokföringsmallar gör du din bokföring på egen hand, helt gratis! Dessutom har du som Bonliva-konsult förmånliga rabatter på t ex revisorshjälp och företagsförsäkringar.

Läs mer om detta erbjudande HÄR

 

 

TJÄNSTER


 

 bonliva – 15% rabatt på Covid PCR-tester

Res tryggt – På vår mottagning på Torsplan i centrala Stockholm hjälps du av erfaren vårdpersonal, som gör ett så kallat PCR Covid-test. Det genomförs med ett snabbt svabbprov från näsa eller svalg. Du får därefter svar inom 36-48 timmar. Vid negativt provsvar skickas resintyg på både engelska och svenska digitalt via e-post. Vid positivt svar kontaktar vi dig per telefon.  Ta del av din rabattkod genom att mejla marknad@bonliva.se.

Klicka här för att komma till bokningssidan

 

LINAS MATKASSE– 1000 kr i nykundsrabatt

Låt Linas Matkasse sköta middagsplaneringen åt dig eller skräddarsy din egen matkasse och få hem goda och inspirerande recept med stor variation som ger det där lilla extra till vardagsmatlagningen. Som konsult hos Bonliva får du ett extra bra erbjudande hos våra vänner på Linas Matkasse. Just nu får du 200 kr rabatt på dina fem första matkassar, totalt hela 1 000 kr rabatt. Ta del av erbjudandet genom att mejla marknad@bonliva.se.

(Erbjudandet gäller endast nya kunder av Linas Matkasse. Sista datum för registrering är den 30/06/2021. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

 

Mat.se – 200 kr i nykundsrabatt

Du som blir ny kund hos mat.se får 200 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 750 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Nya kunder får även 50 kr rabatt vid beställning 2 och 3. Erbjudandet bokas online på www.mat.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Mathem.se – 300 kr i nykundsrabatt

Få 300 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 1000 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Erbjudandet bokas online på www.mathem.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Storytel – Prova fritt i 30 dagar

Prova Storytel fritt i 30 dagar och koppla av på din lediga dag med ett stort utbud av ljudböcker och stories. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Språktidningen & Modern psykologi– 5 nr för 149 kr i prova-på erbjudande

I Språktidningen kan du läsa om allt från slang, svordomar och nyord till klurig grammatik, svenskt språkbruk och spännande språkhistoria. Här ryms populärvetenskap, reportage samt mängder av tips och råd till dig som vill lära dig mer om språk och skrivande. Utkommer med 8 nr/år.

Modern Psykologi är tidningen för dig som är nyfiken på dig själv och andra. Här kan du läsa om allt som har med tänkande, känslor och relationer att göra. Varje nummer är fullt med fördjupande reportage, personliga möten, aktuella rön och matnyttiga guider baserade på psykologisk forskning. Du hittar också en fyllig avdelning med frågor och svar från våra legitimerade psykologer. Utkommer med 10 nr/år.

Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se

 

 

VÄLMÅENDE & ÅTERHÄMTNING


Sunlight hotel – 15% rabatt på SPA-weekday

Lyxa till det mitt i veckan. I SPA weekday-erbjudandet ingår förutom övernattning och spaentré en valbar 25 minuters behandling, charkuterier i relaxen och produkter för en avkopplande sparitual att utföra på egen hand. Dessutom ingår en trerätters middag i restaurangen och efter en god natts sömn får du avnjuta Sunlights goda frukostbuffé.

Erbjudandet gäller måndag-torsdag perioderna 16/2-30/6 2021 samt 1/9-19/12 2021 (i mån av plats, privaterbjudande på ordinarie pris. Kan ej kombineras med andra erbjudande). Vid incheckning uppvisas arbetsintyg att man är anställd på Bonliva för att man skall erhålla rabatten.

Boka ditt spapaket genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se

 

Hotell mossbylund – 15% rabatt på ditt boendepaket

Boka boendepaket med spa på vackra Hotell Mossbylund med 15% rabatt. Erbjudandet gäller måndag-torsdag (utcheckning fredag), ej på dagar före helgdagar eller röda dagar från den 1/5 – 31/5 2020 samt 1/10 2020 – 31/5 2021. Få tillgång till erbjudandet genom att mejla marknad@bonliva.se.

Tel: +46 (0) 411 300 36 , Mail: info@mossbylund.se.

 

Söråkers Herrgård – 20% rabatt på din bokning

Boka boende på Söråkers herrgård utanför Sundsvall med 20% rabatt. Erbjudandet gäller underhelger (fredag – söndag) under hela 2021 för alla Bonlivas anställda och underleverantörer. Ta del av erbjudandet genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

 

Ystad Saltsjöbad – 25% rabatt på utvalda spapaket

Boka spapaketen Sandshell eller Sandshell By Night på Ystad Saltsjöbad med 25% rabatt. Varje paket innehåller 3 rätters middag, övernattning, frukost och tillgång till Spa. Erbjudandet gäller vid ankomst söndag- torsdag 10 januari – 20 december 2021 (Ej i Juli & Augusti) för Bonlivas anställda och underleverantörer. För att få tillgång till rabattkoden, mejla marknad@bonliva.se.

 

Villa Insikt – 20% rabatt på boende

Boka ett dubbelrum på Villainsikt r 20% rabatt, ord. pris 825 kr. På Villa insikt får du en rofylld vistelse med möjlighet till återhämtning. Här kan du bland annat förboka stilla äventyr som skogsbad, mindfulness och DigitalDetox weekend. Erbjudandet gäller för Bonlivas anställda och underleverantörer under 2021. Få rabattkod genom att mejla marknad@bonliva.se.Bokning sker genom att kontakta Villa Insikt på antingen mail, telefon eller via kontaktformuläret på www.villainsikt.se

 

 

HOTELLUPPLEVELSER


Best western – 15% rabatt på din bokning

 

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.bestwestern.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

First Hotels – 12% rabatt på din bokning

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.firsthotels.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

 

Nordic Choice Hotels – 10% rabatt på din bokning

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.nordicchoicehotels.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Elite Hotels – 25% rabatt på din bokning på helger och lov

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.elite.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Privaterbjudandet gäller på Elite Hotels ordinarie dagspris i mån av plats. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

TRÄNING & HÄLSA


Fitness24Seven – 20% på årsabonnemang

Träna ett år för endast 2295 kr. Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, legitimera dig, styrk din anställning och betala hela beloppet på plats. Medlemskapet ger dig tillgång till alla F24S gym, i alla länder, dygnet runt och inkluderar alla gruppträningspass. Erbjudandet gäller t o m 31/8/2021.

 

Nordic Wellness – 20% på årsabonnemang

Träna ett år med 20% rabatt på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar utom Exclusive (15% gäller här). Erbjudandet gäller till 31/12/2021 för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, styrk din anställning och upprätta autogiro. Bonliva-konsulter kan dessutom provträna gratis i en vecka.

 

SATS – 14% på årsabonnemang

Träna ett år med 14% rabatt på alla SATS-anläggningar i Sverige. Erbjudandet gäller alla anställda konsulter på Bonliva. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, legitimera dig och styrk din anställning.

 

 

PULS & TRÄNING – 10% på årsabonnemang

Välj bland 80 gym i hela Sverige och få 10% rabatt när du tecknar ett årskort på Puls & Träning. Erbjudandet gäller alla anställda konsulter på Bonliva. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Erbjudandet gäller vid tecknande av årskortet ’Ordinarie’.

 

Bruce Fitness – 10% på årsabonnemang

Träna med Bruce Fitness-app till 10% rabatt på din månadsavgift när du binder dig i 12 månader. Medlemskapet ger dig tillgång till fler än 350 olika träningsstudios i Stockholm & Göteborg – allt från gym, crossfit, klättring, padeltennis, dans… och mycket mer! Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB och du kan ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se

 

Stöten i Sälen – 30% på utvalt boende

Boka ditt boende på Stötens skidanläggning i Sälen under populära familjeveckor till kraftigt rabatterat pris. Erbjudandet gäller v 50-51, v 2-6 och v 10-14 för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Stöten reserverar sig för eventuell slutförsäljning och detta erbjudande kan ej kombineras i samband med andra erbjudanden.

 

 


För mer information kring ett visst Bonliva Benefits-erbjudande eller frågor kring förmåner på Bonliva, hör av dig direkt till din kontaktperson. Alla rabatter ovan är giltiga t.o.m. 31/12/2021 om inte annat anges i löpande text och gäller enbart anställda och underleverantörer på Bonliva AB. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

ÄR DU NYFIKEN PÅ ATT ARBETA SOM KONSULT INOM VÅRD, OMSORG ELLER SKOLA?

BESÖK GÄRNA VÅR SIDA ARBETA SOM KONSULT. Du kan också göra en intresseanmälan nedan och få mer information om vad ett uppdrag som konsult kan innebära för dig. Allt utifrån din kalender och dina erfarenheter, drömmar och drivkrafter.