fbpx

Förmåner du får som konsult hos Bonliva

Förmåner hos Bonliva

På Bonliva arbetar vi för balansen mellan arbetsliv och privatliv, arbetsbelastning och utveckling. Kort och gott – för att jobbet ska passa in i livet. Vi vill att du som konsult ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och vi finns med hela vägen så att du kan vara nära dem och det du älskar.

Du är vår hjälte som dagligen arbetar för bättre liv genom att förbättra vård, omsorg och skola. Det är mycket som händer runt dig när du är ute på uppdrag och för att visa vår uppskattning erbjuder vi dig som konsult förmåner i form av rabatter och attraktiva erbjudanden inom allt från upplevelser till återhämtning.

Vi vill alltid att du ska känna dig speciell – för det är du.

 

FÖRMÅNER FÖR DIG SOM KONSULT


 

MEDIBAS – Fri tillgång till Sveriges största medicinska uppslagsverk

Som konsult via Bonliva har du möjligheten att få ett personligt inlogg till Medibas uppslagsverk, det ledande kunskapsflödet för hälso- och sjukvård. Vi ser det som en självklarhet att du som arbetar inom vård och omsorg ska få tillgång till kontinuerlig fortbildning genom den senaste forskningen, som dessutom underlättar i ditt arbete när du är ute på uppdrag med oss. Bonliva är det enda vårdbemanningsföretaget som har detta erbjudande tillsammans med Medibas.

Läs mer om Medibas HÄR

 

WINT – Automatisera all din bokföring 

Wint är en helhetstjänst som automatiserar all bokföring och ekonomiadministration så att du som företagare kan lägga sin tid på saker du brinner för istället för på pappersarbete och ekonomi. Tillsammans har Wint och Bonliva tagit fram ett paketerbjudande till Bonlivas konsulter som innefattar allt från löpande bokföring, fakturering, kvittohantering och löneutbetalningar till automatiserade betalningar, bolagsdeklarationer och årsbokslut. Som konsult för Bonliva så får du även fri konsultation av Wint vid avtalstecknande och deklaration.

Läs mer om detta erbjudande HÄR

 

DEKLARATIONSVÄGLEDNING – Deklarationstips för dig som Bonliva-anställd

Bonliva har i samarbete med bokföringstjänsten Wint tagit fram en broschyr med deklarationstips för dig som Bonliva-anställd. Deklarationsvägledningen är indelad i fem avsnitt och ger dig värdefulla tips och råd inför din deklaration. Broschyren avser inkomståret 2019 och förutsätter att du är socialförsäkrad samt bosatt i Sverige.

Kontakta din ansvarig för att ta del av deklarationsvägledningen.

 

 

VÄLMÅENDE & ÅTERHÄMTNING


Hotell mossbylund – 15% rabatt på ditt boendepaket

Boka boendepaket med spa på vackra Hotell Mossbylund med 15% rabatt. Erbjudandet gäller måndag-torsdag (utcheckning fredag), ej på dagar före helgdagar eller röda dagar från den 1/5 – 31/5 2020 samt 1/10 2020 – 31/5 2021. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

 

Söråkers Herrgård – 20% rabatt på din bokning

Boka boende på Söråkers herrgård utanför Sundsvall med 20% rabatt. Erbjudandet gäller underhelger (fredag – söndag) under hela 2020 för alla Bonlivas anställda och underleverantörer. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se

 

Ystad Saltsjöbad – 25% rabatt på utvalda spapaket

Boka spapaketen Sandshell eller Sandshell By Night på Ystad Saltsjöbad med 25% rabatt. Varje paket innehåller 3 rätters middag, övernattning, frukost och tillgång till Spa. Erbjudandet gäller vid ankomst söndag- torsdag 10 augusti – 20 december för Bonlivas anställda och underleverantörer. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Villa Insikt – 20% rabatt på boende

Boka ett dubbelrum på Villainsikt r 20% rabatt, ord. pris 825 kr. På Villa insikt får du en rofylld vistelse med möjlighet till återhämtning. Här kan du bland annat förboka stilla äventyr som skogsbad, mindfulness och DigitalDetox weekend. Erbjudandet gäller för Bonlivas anställda och underleverantörer under 2020. Bokning sker genom att kontakta Villa Insikt på antingen mail, telefon eller via kontaktformuläret på www.villainsikt.se.

 

Strömstad Spa & Resort – 20% rabatt på utvalda boendepaket

På havsnära Strömstad Spa & Resort får du 20% rabatt på alla rumskategorier förutom TTM (Moderate). Erbjudandet gäller söndag – onsdag under 2020. I erbjudandet ingår Logi, frukostbuffé, entré till spa och relaxavdelning, 24 h gym samt träningspass enligt schema. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se

 

 

HOTELLUPPLEVELSER


Best western – 15% rabatt på din bokning

 

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.bestwestern.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

First Hotels – 12% rabatt på din bokning

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.firsthotels.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

 

Nordic Choice Hotels – 10% rabatt på din bokning

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.nordicchoicehotels.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Elite Hotels – 30% rabatt på din bokning på helger och lov

Boka hotellnätter för privat bruk. Erbjudandet bokas online på www.elite.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Privaterbjudandet gäller på Elite Hotels ordinarie dagspris t o m den 15 augusti 2020 och i mån av plats. Det kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

 

 

TRÄNING & HÄLSA


Fitness24Seven – 20% på årsabonnemang

Träna ett år för endast 2295 kr. Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, legitimera dig, styrk din anställning och betala hela beloppet på plats. Medlemskapet ger dig tillgång till alla F24S gym, i alla länder, dygnet runt och inkluderar alla gruppträningspass.

 

Nordic Wellness – 20% på årsabonnemang

Träna ett år med 20% rabatt på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar utom Exclusive (15% gäller här). Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, styrk din anställning och upprätta autogiro. Bonliva-konsulter kan dessutom provträna gratis i en vecka.

 

SATS – 14% på årsabonnemang

Träna ett år med 14% rabatt på alla SATS-anläggningar i Sverige. Erbjudandet gäller alla anställda konsulter på Bonliva. Ta del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym under receptionens öppettider, legitimera dig och styrk din anställning.

 

 

PULS & TRÄNING – 10% på årsabonnemang

Välj bland 80 gym i hela Sverige och få 10% rabatt när du tecknar ett årskort på Puls & Träning. Erbjudandet gäller alla anställda konsulter på Bonliva. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Erbjudandet gäller vid tecknande av årskortet ’Ordinarie’.

 

Bruce Fitness – 10% på årsabonnemang

Träna med Bruce Fitness-app till 10% rabatt på din månadsavgift när du binder dig i 12 månader. Medlemskapet ger dig tillgång till fler än 350 olika träningsstudios i Stockholm & Göteborg – allt från gym, crossfit, klättring, padeltennis, dans… och mycket mer! Erbjudandet gäller för alla anställda på Bonliva AB och du kan ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se

 

Stöten i Sälen – 30% på utvalt boende

Boka ditt boende på Stötens skidanläggning i Sälen under populära familjeveckor till kraftigt rabatterat pris. Erbjudandet gäller v 50-51, v 2-6 och v 10-14 för alla anställda på Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se. Stöten reserverar sig för eventuell slutförsäljning och detta erbjudande kan ej kombineras i samband med andra erbjudanden.

 

 

TJÄNSTER


Mat.se – 200 kr i nykundsrabatt

Du som blir ny kund hos mat.se får 200 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 750 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Nya kunder får även 50 kr rabatt vid beställning 2 och 3. Erbjudandet bokas online på www.mat.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Mathem.se – 300 kr i nykundsrabatt

Få 300 kr i nykundsrabatt vid köp för minst 1000 kr. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och kan användas vid ett tillfälle. Erbjudandet bokas online på www.mathem.se och gäller för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 

Storytel – Prova fritt i 30 dagar

Prova Storytel fritt i 30 dagar och koppla av på din lediga dag med ett stort utbud av ljudböcker och stories. Erbjudandet gäller endast för nya kunder och för alla som arbetar med Bonliva AB. Ta del av erbjudandet genom att kontakta din kontaktperson på Bonliva eller genom att mejla marknad@bonliva.se.

 


 

För mer information kring ett visst Bonliva Benefits-erbjudande eller frågor kring förmåner på Bonliva, hör av dig direkt till din kontaktperson. Alla rabatter ovan är giltiga t.o.m. 31/12/2020 och gäller enbart anställda och underleverantörer på Bonliva AB. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

ÄR DU NYFIKEN PÅ ATT ARBETA SOM KONSULT INOM VÅRD, OMSORG ELLER SKOLA?

BESÖK GÄRNA VÅR SIDA ARBETA SOM KONSULT. Du kan också göra en intresseanmälan nedan och få mer information om vad ett uppdrag som konsult kan innebära för dig. Allt utifrån din kalender och dina erfarenheter, drömmar och drivkrafter.