fbpx

Få tillgång till Medibas när du arbetar med Bonliva

Som konsult via Bonliva har du möjligheten att få ett personligt inlogg till Medibas uppslagsverk, det ledande kunskapsstödet för hälso- och sjukvård.

Vi ser det som en självklarhet att du som arbetar inom vård och omsorg ska få tillgång till kontinuerlig fortbildning genom den senaste forskningen, som dessutom underlättar i ditt arbete när du är ute på uppdrag via oss. Medibas är idag Sveriges största digitala medicinska uppslagsverk och uppdateras kontinuerligt med den senaste forskningen. Som inloggad medlem har du tillgång till över 5000 översikter på symtom, diagnoser, behandlingsmetoder, bilder, animerade filmer och evidensbaserad klinisk kunskap.

Syftet med verktyget är att göra det enkelt för dig inom vården att hålla dig uppdaterad inom flera olika områden och därefter underlätta både i patientbemötandet och remittering till rätt instans. Förmånen är gratis och tillgänglig för alla konsulter som arbetar inom vården via Bonliva.

Medibas

SENASTE FORSKNINGEN

Medibas är framtaget av vårdpersonal med många års erfarenhet av hälso- och sjukvården. Uppdateringar görs dagligen i samarbete med Karolinska Institutets Bibliotek och Medibas medicinska råd. Regelbundna publikationer görs av över 200 läkare och sakkunniga samt från världsledande tidskrifter såsom BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicin och New England Journal of Medicine.

MEDIBAS GER SÄKRARE PATIENTMÖTEN

Till varje diagnos finns patientinformation som enkelt går att maila eller skriva ut, vilket för många patienter och anhöriga är ovärdeligt att få med sig hem. Det ger en trygghet för patienten att få med sig ett material som är lätt att förstå, som går att läsa vidare på egen hand i lugn och ro. Systemet kan också koppla ihop symtom eller en diagnos med ett eller flera specialistområden, vilket stödjer i att remittera vidare till rätt inrättning.

Som Bonlivakonsult får du ett personligt inlogg till Medibas så länge du är konsult hos oss. Det enda du behöver göra för att få tillgång är att meddela intresse till din kontaktperson här på Bonliva. Väl inne i systemet får du en dedikerad kontakt på Medibas som finns till hands om du har några frågor kring själva uppslagsverket.

 


 

Jobbar du inom vården och är intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta med Bonliva som hyrläkare eller hyrsjuksköterska? Gör en intresseanmälan i formulären nedan så hör vi av oss inom 24 timmar.