fbpx

Rosa Oktober 2019 - för bättre liv.

– Du har bröstcancer.

Varje år får omkring 8000 kvinnor och 60 män det ofattbara beskedet. Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor i Sverige och tyvärr känner de allra flesta någon som drabbats.

Men vi börjar se ett litet ljus i tunneln. Sedan det svenska mammografiprogrammet infördes har prognosen för bröstcancer förbättrats avsevärt och många botas. Vårdhjältar runt om i Sverige kämpar dagligen mot sjukdomen, dels genom preventiva insatser och dels med att så många som möjligt som diagnosticerats med cancern ska överleva sin diagnos.

Precis som Bröstcancerförbundet vill vi på Bonliva att ingen ska drabbas av bröstcancer. Tyvärr är vi inte där riktigt ännu, men genom gemensamma insatser kan vi göra stor skillnad. Dagligen åker Bonlivas röntgensjuksköterskor, onkologer, radiologer mfl landet runt för att stärka upp cancervården där de behövs som allra mest. Vi vill ge dem och alla andra vårdhjältar bästa möjliga förutsättningar för att genomföra sitt jobb – därför är det viktigt för oss att bidra till bröstcancerforskningen som officiell Rosa Oktober-sponsor.

SKÄNK PENGAR SÅ MATCHAR VI BELOPPET

Som ett led i vårt sponsorskap till Bröstcancerförbundet under Rosa Oktober så har vi startat en insamling. För att uppmuntra alla att skänka så mycket pengar som möjligt till Bröstcancerförbundets viktiga arbete så matchar vi alla bidrag upp till 30 000 :-. Med andra ord: skänker du 100 kronor så skänker vi på Bonliva 100 kr fram tills att vi tillsammans nått vårt uppsatta mål under Rosa Oktober.

Klicka här för att komma till insamlingen

 

Tack för att du bidrar!

#tillsammansförbättreliv