fbpx

Bonliva tilldelas nationellt ramavtal i Norge

Bonliva vinner upphandling i Norge för sjuksköterskor

Bonliva har tilldelats nationellt ramavtal från Sykehusinnkjøp HF i Norge avseende bemanning av sjuksköterskor. Avtalet löper under 2 år med möjlighet till förlängning 1+1 år.

Efter en lång ansökningsprocess kan vi glatt meddela att Bonliva blivit antagen som leverantör av bemanningssjuksköterskor i samtliga Helseregioner. Till skillnad från i Sverige, där varje enskilt landsting upphandlar sina egna hälso/sjukvårdstjänster, sker upphandlingen i Norge nationellt genom paraplyorganisationen Sykehusinnkjøp HF. Avtalet, som träder i kraft 1 oktober 2019, innebär att vi kan erbjuda dig som sjuksköterska ett större utbud av attraktiva uppdrag i Norge inom alla specialiteter.

Mikaela Siberg, Operativ Chef, Bonliva Norge

-”Vi är väldigt glada över möjligheten att kunna erbjuda våra sjuksköterskor ännu fler uppdrag i Norge de kommande åren genom ramavtalet med Sykehusinnkjøp HF. Bonliva antogs som leverantör inom samtliga specialiteter och regioner vilket innebär att våra sjuksköterskor kan bidra med sina särskilda kompetenser där de behövs som allra mest. För att möta den ökade efterfrågan på sjuksköterskor i Norge har vi dessutom stärkt upp internt och anställt två rese- och boendeagenter. Deras ansvar är att säkerställa att vår servicenivå mot dig som sjuksköterska är förstklassig längs hela vägen och att inga detaljer lämnas åt slumpen”, säger Mikaela Siberg, operativ chef för Bonliva i Norge.

Upphandlingsprocessen för det nationella ramavtalet från Sykehusinnkjøp HF i Norge är mycket omfattande och under kvalificeringsomgångarna har ett flertal bolag sållats bort.

-”Att vi tilldelas ramavtal med Sykehusinnkjøp HF är en viktig bekräftelse på vår kompetens inom området sjuksköterskebemanning. I Norge sker bemanningen av sjuksköterskor med väldigt hög avtalstrohet och därför är den här upphandlingen extra viktig för vår närvaro i Norge”, Säger Ted Bergman, VD för Bonliva.

Bonliva har arbetat med bemanning av hälso- och sjukvårdspersonal i Norge sedan 2016. Bonliva Norge levererar idag personal till både sjukhus och primärvård inom de olika Helseregionerna.

 


Om Sykehusinnkjøp HF
Sykehusinnkjøp HF är ett norskt nationellt hälsobolag som gemensamt ägs av Norges fyra regionala hälsomyndigheter: Hälsa Nord, Hälsa Central-Norge, Hälsa Väst och Hälsa Öst. Under 2016 blev Helseforetakenes Innkjøpsservice (HINAS) samt alla lokala och regionala inköpsenheter knutna till hälsomyndigheterna inkorporerade i Sykehusinnkjøp HF.

Om Bonliva
Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

Vi är idag ett av Nordens främsta bemanningsföretag inom vård, skola och omsorg. Bonliva förser varje dag offentliga och privata verksamheter i Sverige och Norge med bland annat läkare, sjuksköterskor, socionomer, psykologer, lärare, fysio- och arbetsterapeuter samt medicinska sekreterare. Vår ambition är att förbättra nordisk vård och omsorg genom ökad tillgänglighet i form av återkommande och högkvalificerade bemannings- och rekryteringslösningar.

Idag består vi av över 100 kollegor på huvudkontoret. Fler än 3900 vårdkonsulter har arbetat för oss sedan starten i takt med att behovet av resursinsatser inom vården ökat. Huvudkontoret finns i Stockholm och ett norrlandskontor i Gävle.

 


ÄR DU NYFIKEN PÅ ATT ARBETA SOM KONSULT I NORGE?

BESÖK GÄRNA VÅR SIDA JOBBA I NORGE. Du kan också göra en intresseanmälan nedan och få mer information om vad ett uppdrag som konsult kan innebära för dig. Allt utifrån din kalender och dina erfarenheter, drömmar och drivkrafter.