Drömmer du om att starta eget?

Funderar du på att starta eget? Eller är du redan företagare och vill slippa krångla med din bokföring? Oavsett om du funderar på att starta eller redan driver företag har du som konsult via Bonliva tillgång till ett fördelaktigt erbjudande hos den automatiserade bokföringstjänsten Wint. 

Många av våra konsulter använder redan Wint och en av dem är Inger, röntgensjuksköterska på Bonliva. Tryggheten, smidigheten och den personliga kontakten är enligt Inger några av fördelarna med tjänsten.

”Känner mig mycket trygg med Wint! Jag kan sköta hela min verksamhet från paddan, i min egen takt och det är dessutom lätt att få hjälp om det är något jag inte förstår.” Inger, röntgensjuksköterska.

Paketerbjudandet innefattar allt från automatiserad löpande bokföring, skattedeklarationer, kvittohanteringochbetalning av leverantörsfakturor tillårsbokslut och bolagsdeklaration. I paketet ingår även två timmars rådgivning kring bland annat privatdeklaration, vinstutdelning och tjänstepension. Om du ännu inte har startat företag får du dessutom hjälp med hela uppstarten av såväl aktiebolag som bankkonto, helt kostnadsfritt.

Är du nyfiken och vill veta mer? Läs mer HÄR.