Livet som vårdkonsult

Bonlivas konsulter är personer att inspireras av och fysioterapeuten Mårten Vidén är en av dem. Sedan augusti i år har han varit placerad i Sveg och Härjedalens kommun. Nu beskriver han med egna ord livet som vårdkonsult.

Livet som konsult passar mig perfekt då jag är nyfiken av naturen och har ett stort behov av att utvecklas.

”Som fysioterapeut-konsult i denna glesbygd ägnar jag relativt mycket tid åt bilkörning mellan olika samhällen och vårdtagare. Detta ser jag som en av förmånerna med att arbeta här då Härjedalens landskap är otroligt vackert och jag har därför också sett till att ägna en hel del av min fritid ute i naturen.

Arbetet som konsult kan innebära att man ofta, liksom jag gör just nu, arbetar långt hemifrån. Detta ser jag som en möjlighet då det medför att jag får uppleva olika delar av landet samt får pröva på och upptäcka nya intressen och upplevelser. Nu när den färgrika hösten snart är slut börjar jag med stor längtan se fram emot den snösäkra Härjedalska vintern och utförsåkning i några av Sveriges absolut vackraste fjäll. Att vara konsult är alltså allt annat än tråkigt.”

Livet som konsult hos Bonliva kan se ut på många olika sätt och vi har uppdrag i både Sverige och Norge. Vi anpassar varje arbetstillfälle utifrån dina önskemål och behov för att du ska få den personliga utveckling du behöver.

Vill du ta nästa steg i karriären och samtidigt bidra till en jämlik och hållbar vård och omsorg tillsammans med oss? Hör av dig till info@bonliva.se eller gör en intresseanmälan HÄR.

Foto: Härjedalen av Mårten Vidén