Att vara konsult som fysioterapeut

Vi på Bonliva inspireras av personer som vågar ta steget och bli konsult. Att göra det som fysioterapeut kan kännas ovisst eftersom yrket inte är lika etablerat inom bemanning som för många andra yrkesgrupper inom vården, men behovet växer så det knakar och mängder av uppdrag finns att välja mellan.

Sedan 2017 har Bonliva bemannat med fysioterapeuter över hela Sverige och Mårten Vidén är en av dem. Sedan augusti 2018 har han arbetat i Sveg och Härjedalens kommun som konsult och nu beskriver han med egna ord livet som fysioterapeut inom bemanning.

Livet som konsult passar mig perfekt då jag är nyfiken av naturen och har ett stort behov av att utvecklas.

 

– ”Som fysioterapeut och konsult i denna glesbygd ägnar jag relativt mycket tid åt bilkörning mellan olika samhällen och vårdtagare. Detta ser jag som en av förmånerna med att arbeta här eftersom Härjedalens landskap är så otroligt vackert. Jag har därför också sett till att ägna en hel del av min fritid ute i naturen. Arbetet som konsult kan innebära att man ofta, liksom jag gör just nu, arbetar långt hemifrån. Detta ser jag som en möjlighet eftersom det innebär att jag får uppleva olika delar av landet och får pröva på samt upptäcka nya intressen och upplevelser. Vacker sommar, färgrik höst och när den är slut börjar jag med stor längtan se fram emot den snösäkra Härjedalska vintern.  Då erbjuds utförsåkning i några av Sveriges absolut vackraste fjäll. Att vara konsult är allt annat än tråkigt.”

Livet som konsult hos Bonliva kan se ut på många olika sätt och vi har uppdrag i både Sverige och Norge. Vi anpassar varje arbetstillfälle utifrån dina önskemål och behov för att du ska få den personliga utveckling du behöver.


Vill du ta nästa steg i karriären och samtidigt bidra till en jämlik och hållbar vård och omsorg tillsammans med oss? Hör av dig till info@bonliva.se eller gör en intresseanmälan HÄR.

Foto: Härjedalen av Mårten Vidén