Stolt sponsor till Mental Health Run

Vill du springa ett av årets viktigaste lopp tillsammans med oss för att öka öppenheten och kunskapen kring psykisk ohälsa?

Den 6 oktober är vi på plats under Mental Health Run vid Djurgårdsbrunnsviken i Stockholm, för att visa vårt stöd för detta viktiga ämne – och vi hoppas att du vill vara med oss!

SPRING FÖR BÄTTRE LIV

Psykisk ohälsa kan drabba vem som helst och majoriteten av alla människor berörs själva eller som närstående. Vi är övertygade om att psykisk och fysisk hälsa hänger ihop och vill därför som sponsor till Mental Health Run verka för att främja rörelse, gemenskap och glädje samt lyfta de insatser vi alla kan bidra med för vår hälsa.

Mental Health Run är en icke vinstdrivande organisation där överskott oavkortat går till Psykiatrifonden som årligen delar ut anslag till forskning inom det psykiatriska och psykologiska området i Sverige.

Ingen ska behöva känna skuld för sig själv, en anhörig eller själva sjukdomen.

VARFÖR SKA DU SPRINGA LOPPET?

Genom ditt deltagande bidrar du till att skapa en plats där du tillsammans med andra människor har rätt att vara den du är och där allas berättelser är lika viktiga. Du som deltar kan välja att springa eller promenera den 5 km långa banan runt Djurgårdsbrunnsviken i Stockholm och är ett lopp där varje steg räknas. I detta lopp ska alla kunna delta oavsett motionsvana, bakgrund eller ekonomiska förutsättningar.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss och springa för bättre liv?

Hör av dig till info@bonliva.se och märk mailet ”Mental Health Run” så berättar vi mer.

Mer om Mental Health Run finner du  HÄR