TILLSAMMANS KAN VI FÖRBÄTTRA

DET HÄR ÄR EN HYLLNING TILL

…..alla er inom vård och omsorg, oavsett arbetsform, roll eller arbetsgivare. Till alla er som varje dag, dygnet runt, lägger ner sin själv för att läka och förbättra för varje patient eller klient. Filmens berättelse är baserad på en verklig händelse, då en av våra medarbetares anhörig blev drabbad. Tack vare att arbetsplatsen var fullt bemannad den dagen kunde en säker och hållbar vård och omsorg bedrivas.

Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna kraft där det behövs, och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge. Vi vill genom högt kvalitetssäkrade bemannings- och rekryteringslösningar tillsammans bidra till en mer jämlik och hållbar situation inom vård och omsorg, oavsett vart i landet du bor eller befinner dig.